URUT TRADISIONAL, urut tradisional kuala lumpur, urut tradisional melayu, urut tradisional lelaki

Jalan kesini selepas jalan melawati

Jalan kesini selepas jln melawati.

URUT TRADISIONAL KHAS UNTUK LELAKI SAHAJA

PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN IALAH

URUT SELURUH BADAN

SAKIT2 SEPERTI

SAKIT PINGGANG,

SAKIT BELAKANG BADAN,

SAKIT TENGKOK,

SALAH URAT,

SENGAL-sengal

KEBAS-kebas

LEMAH TENAGA BATIN,

DAN SEBAGAINYA

KESAN SELEPAS MENGURUT AMAT KETARA, BADAN AKAN MENJADI LEBIH RINGAN, TERASA LEGA, DAN PERJALANAN DARAH MENJADI LEBIH LANCAR.

HUBUNGI SAYA DI 012-2948937 – ARIE 12 TGH 11 MLM, TEMUJANJI SAJA. Jangan sms kerana saya sangat malas berbalas sms, sy sibuk, maaf ye.

>>>Terima kasih, tekan sini untuk maklumat lanjut<<<

LOKASI DI…

Peta kelokasi

No 7 jln empangan klang gate, ( dem. near bukit taboh ) taman melawati kl

Bacaan peta seperti berikut, masuk tmn melawati jln terus sampai jumpa roundbout, ambil jam 12. Jalan lagi sampai jumpa bustop sebelah kiri selepas masjid, ambil simpang kanan yaitu jln melawati. Kemudian ambil lorong sebelah kiri yg kedua tak ada nama jalan, Kemudian ambil kiri lagi naik keatas bukit. Anda akan nampak pemandangan seperti gambar diatas. Kemudian jalan lagi sampai jumpa simpang, sila ambil kanan, jalan lagi dan anda akan jumpa rumah yang mula2 sekali pagar hijau, bernombor no.7 sebelah kiri jalan. Kalau tak jumpa jangan kedekut kredit nak talipon, ada juga yang sesat tu, sy kata kanan dia masuk kiri, sesat lah jadinya. Sila salin panduan dan peta untuk kemudahan anda nanti.

maklumat lanjut dan peta >sila klik sini

http://urutsehat.blogspot.com/

16102007943.jpg

Also try THIS TAGS  create by wordpress…

urut tradisional, urut tradisional kuala lumpur, urut tradisional untuk lelaki, urut tradisional melayu, urut tradisional oleh tukang urut lelaki, tukang urut lelaki, gambar tukang urut lelaki, tukang-tukang urut lelaki, lelaki tukang urut, pakar urut tradisional melayu, pakar urut tradisional, sakit urat saraf, sakit urat belikat, sakit pinggang, sakit kaki, sakit tangan, sakit bahu, sakit tengkuk, sakit siku, sakit lutut, sakit kepala, sakit dada, sakit betis, sakit tapak kaki, urut untuk bakal pengantin, urut nak kawin, urut nak kahwin, urut bakal pengantin, pakej urut pengantin, urut nak kahwin, urut sebelum kahwin, sebelum kawin, lemah syahwat, lemah sahwat, lemah tenaga batin, urut batin, urut batin lelaki, tanda-tanda lemah tenaga batin, petua-petua lelaki, zakar pendek, zakar besar, zakar panjang, zakar lemah, zakar kuat, zakar lembik, cepat kalah, lambat keluar, lambat kalah, badan lemah-lemah, letih lesu, sakit urat belikat, sakit belakang badan, sakit belakang, sakit pinggang, sakit urat saraf, pakar urat saraf, kebas-kebas badan, kebas-kebas tangan, kebas-kebas kaki, kejang badan, kejang kaki, salah urut, terseliuh, urut satu badan, urut tradisional.

IKLAN DIBAWAH INI TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN SAYA. HARAP MAKLUM.

229 Comments » 87 in junk file

199 comments in spam queue

187 comments is awaiting moderation

About these ads

141 Responses

  1. ok t kasih

  2. rasa lega n better sikit, i will come again, thanks :))

  3. T kasih, dah lama cari sebenarnya, banyak tempat dah cuba, tapi tak elok2, sekarang dah rasa ok sikit, badan pun ringan, nanti saya datang lagi ~ Lan

  4. Ingat tak abg Man?, sakit pinggang dah hilang. Cuma tang bahu ni ada rasa sengal sikit, nanti abang ulang lagi, kalau tak ada aral abang turun kl hujung bulan ni nanti, salam……..

  5. bang… sakit pinggang dah hilang, thanks! nanti nak datang lagi, salam…

  6. nak urut batin boleh x? pon sy lah… berape RM/jam?

  7. Hai Arie..

    Assalamaulaikum… wbt
    Apakhabar u cna? Sihat ke? Aku ade masalah kerana zakar pendek hahaha.. Yek, aku malu ke… Boleh lah u buat urut aku ke? Ok? Silakan bila masa u hantar e-mail or sms ini aku 012 6105450. Thanks

  8. Urut Badan, Urut Batin, Urut Badan Dan Batin Sekali.
    Urut Untuk Lelaki Sahaja bukan pompuan Harga RM 50 ~ 70 1 Jam Lebih , URUT LEMAH TENAGA BATIN RM30/jam
    Ada 4 jenis rawatan disediakan iaitu rawatan mati pucuk,cepat klimaks,lemah zakar dan tambah saiz.Semua rawatan ini dilakukan 3hari berturut-turut disertakan pil herba sekali. tempat Pekan Bt.14, Hulu Langat Selangor.
    Lokasi /Area: Simpang 3, Pekan Bt 14 Dekat Dengan Masjid Besar Pekan bt 14, Sebelah Pej Pos, Rumah Kedai 2 Tingkat. Boleh Datang Dari Cheras Melalui Balai Polis Bt 9. Kemudian 7km Ke Pekan Bt 14 Hulu Langat / Dtg Dari Ampang Melalui Jalan Menara Bukit Tinjau Ke Hulu Langat Short Cut Way. (Mempunyai Bilik Urut Khas, Bilik Air, Aircon Room Aromaterapi Harum, Musical Melodi Dan Selesa) Saya umur 40han 64b 168t mly male. Intro Berat , Tinggi, Umur Anda Tq H.P 019-6431304 ZAMRI
    Nak Urut Ke? BERMINAT KOL / SMS JE BOLEH BERURUSAN URUT BEST SEHAT WAAFIAT SELESA DAN MEMUASKAN HATI TUAN2. TERIMA KASIH JUMPA LAGI

  9. nak tanya bayaran berapa upah bayaran untuk urut seluruh badan dan urut tenaga batin.tk

    • eh kt dlm blog ni kn dah ada semua maklumat harga lokasi, kn, tya pulak lg ye???

      eh sy plak yg tolong jawab :D

  10. Eh berapa byk website ko ada, sekarang dah pindah kan, kenapa x bg tau?

  11. Dah lama pindah :p

  12. Ada pulak iklan ye. Xpa…. saya izinkan, amal jariah. Slmt maju jaya. Tp kenapa yg tukang urut dan yg nk kena urut tu kena intro umo tinggi berat dan sebagainya??? Komfius pulak… :p

  13. Nanti sy call klu nk dtg ye, sekarang ni jauh out stasion

  14. btol tu bang, asal lak nk kna intro umur tinggi berat bagai tu?… sy pn rasa pelik jugak tu…

  15. Hi, ada on cal? 016-638 8821

  16. Salam… ada beberapa blog urut beralamat dari kl, melaka dan Pulau pinang yang meniru bulat2 ayat dari blog ini tanpa sebarang kredit. Tidak jadi masaalah pada saya, apa pun saya tidak bertanggungjawab dan tidak ada kena mengena dengan blog2 dan tempat urut tersebut. Harap maklum…

  17. TAK ADA, IN CALL SAJA… T KASIH

  18. Arie,

    Aku sbnrnya teringin sangat nak cuba berurut dgn kau. Tapi jauh la pulak dan aku tak biasa area tu. Aku duk kat salak tinggi.
    Anak aku 2 l dan 3 p. Yg besar dah ting 2. yg kecik sekali br 4 bulan. Ntah le sejak akhir2 ni mcm cepat pancut ajer… Susah hati aku.. agaknya mgkin aku pun dah kat hujung2 30an kott.

    • salam… cari lah yg dekat area tu, mesti ada punya. Urat sensitif kot, nanti sy email cara nk urut, t kasih

      • AsSlm, kt tmpt sya ni ada try urut haritu,nk ke tempat encik jauh, saja cuba tempat lain dulu, tapi tak rasa apa, sakit badan ada, nak kna pergi urut di tempat encik arie balik lah , sedap sikit :D

  19. Salam abg, t kasih lah urut hari tu, memang best, rasa segar badan. Nanti datang lagi. ~ Lan gombak

  20. Encik, maaf ya menyibuk, lepas urut haritu ok , pinggang tak sakit lagi, nanti saya mantain je lah ya, sebulan sekali. Selamat berpuasa tak lama lagi. Oh ya, pasal ganguan-gangguan dari orang tu biar kan lah, saya pun macam tu dulu, dalam bisnes memang macam ni. Banyak orang tak da keje skrg ni, byk jugak lah orang yang tak siuman. Tekanan perasaan tu. Kesian kat dia.

  21. hi arie, thanks urut, sangat selesa dan best, c u again bye

  22. Ada membe yang leh buat out call kat klang tak?, leh foward number… tq

  23. Slamat malam, kalau tak ada apa hal sebelum puasa ni saya datang lagi, urutan haritu memang sedap, bahu dengan tengkuk dah ok, dah boleh pusing kepala macam biasa, salam

  24. Salam, lama dah tak urut, sempat dua kali je bulan lepas, lutut ni sakit balik pulak, nak bangun pun susah, ingat nak ulang lagi, tp dah dok kuala pilah ni susah sikit, jauh. Kalau dtg kl nanti abg singgah lah

  25. Salam semua, Nak share pengalaman member. Dia dari ipoh, selaluturun kl atas urusan keje, sampai kl badan rasa penat nak urut. Lepas tu dibelek surat kabar ruangan iklan, nak cari iklan urut. Bila dapat dia call la no tu. Datang la sorang lelaki. Muda lg dalam lingkungan awal 30an. Lepas kena urut 5 minit. Dia tak rasa kena urut, tapi macam dibelai-belai. Member sy pun cakap la, kuat sikit. Tapi Orang tu macam main-main. Lepas tu boleh dia tanya, ” u nak extra tak?”. member yg lurus bendul pun jawab. ” Apa benda tu “. Lepas tu org tu jawab la yg extra tu tut…tut…tut…Member sy terkejut tak jadi nak urut. Dia suruh orang tu balik. tp dia tetap bayar. Nak tau apa orang tu cakap?. ” eleh… pii daa, baik konon”. Tapi malas nak gaduh dibiarkan je.

    Tapi mengenangkan badan yang sakit dia cari lagi, tapi serik tgk iklan suratkabar. Dia buka internet. Google urut tradisional. Terus dapat blog ni. Lepas baca semua maklumat, dengan komfiden dia pun datang. Sesat jkk la sebab tak biasa. Lagipun dia orang ipoh. Tapi jumpa jgk. Mula jpa tuan blog ni, dia tak selesa sangat. Sbb muka dia serius sangat. Lagi-lagi terkenang pengalaman tadi. Tapi mula-mula je. Lepas urut dia rasa gembira. Sebab sakit-sakit badan dah hilang. Sekarang ni kata dia seminggu sekali turun kl semata-mata nak pi urut dengan abg ni. Serasi katanya.

    Yang ni pengalaman membe pada membe sy. Dia ni orang singapura. Selalu turun kl. Dan menginap dihotel. Dah tua dah. Satu hari dia call no kat suratkabar metro. Suruh tukang urut datang hotel. Tak lama lepas tu tukang urut pun datang. Masa tu dia baru nak mandi. Dia suruh tukang urut tu dok kejap lalu dia masuk bilik air. Selesai je, dia pun keluar. Tapi tukang urut tu dah tak ada. Dia pelik la. Dia cari hp nak call budak tu. Tapi hp dia dah ilang. Kelam kabut dia chek seluar cari wallet. Pun dah ilang. Ada duit singapura 2,000 dalam tu. Cepat-cepat dia pi repot polis. Dalam masa sehari lepas tu tukang urut tu dapat ditangkap. Budak melayu, baru 25 thn umur dia.

    Pernah jgk dengar tukang urut yg sebenar nya perompak. Sampai je kat hotel yg datang bukan sorang, tp tiga orang acu pisau dalam bilik.

    Yang tukang urut sebenar ni pun kena jaga jgk. Tak semua yang nak datang berniat nak urut. Hati-hati sebelum terkena.

    Moral of the story ialah~ jangan percaya bulat-bulat iklan kat suratkabar yang tak ada kontak detail. Cari yang ada gambar sebenar, alamat yang betul dan apa-apa yg patut kalau nak suruh dtg rumah atau hotel supaya senang nak repot polis kalau ada apa2 jadi, itu la ceritanya. Harap ambil ikhtibar… sekian.

    • Salam, t kasih share pengalaman, yg diatas org ipoh tu rasanya sy kenal, yg Singaporean tu pun mcm kenal, sbb ada pelangan dari sana yg terkena, dia ada call sy dan obdk tu mention nama sy, dia ingat sy knl bdk tu, tp sy tak kenal sbb dia x bg detail. Entah la, pasal tkg urut pencuri tu mmg ada, sy ada pengalaman byk, ada yg aktif mengurut lg cara out call. Tp panjang tangan, Mcm2 kes diaorang tu. Yg nk panggil out call tu hati2 lah ye. T kasih.

    • kini aku selalu juga ambil sorang tukang urut dok di area tmn melati, dia buat incall dan outcall. tapi aku penah uji dia masa ambil 1st outcall. walaupun harganya mahal aku cukup berpuashati dgn perkhidmatan urut dia.
      *1st day aku offer dia urut kat umah aku di area the forum kondo kl.. dgn harga outcall dia rm150
      nak jadikan cerita sebenarnya kat umah aku ada pasang cctv tersembunyi,
      masa mamat tu datang aku pura2 cakap nak mandi kejap dan soruh dia duduk dulu sementara tunggu aku mandi.. aku masuk bilik dan perhatikan dia kat cctv apa yg dia buat kat ruang tamu bila berseorangan.. masa tu kat ruang tamu aku ada umpankan selonggok duit dan barang2 berharga..
      10mint jugak lah aku perhatikan tapi memang diakui mamat tu memang betol2 jujur, dan cukup sopan bila berada di umah orang, bukan katakan nak membelek barang2 rumah aku malah dia pandang pun tidak. tempat tu dia duduk masa mula2 datang hingga aku kuar bilik mmg dia tak bergerak langsung,
      sebab kejuuran bergitulah aku sanggup bayar dia rm300 untuk sekali urut dan setiap bulan aku pasti booking dia

      kesimpulan,
      duit boleh cari tapi kejujuran…?
      harap semua tukang urut personal ni jadikan contoh terbaik ok

  26. Hello all, i know this guy since year 2000, at first time he is not friendly look. But he is a good masseur. At the end, now i am regular customer of this guy. No wonder if someone so jealous and keep disturbing him, just ignore k

  27. Rafie/encik rafie, saya ada juga dgr pasal tukang urut macam tu. Selalu dari surat kabar. Dalam internet ada juga, jenis yang tak ada tempat dan selalu buat out call. Bahaya kalau ada yang tak tau. Ada banyak yang panjang tangan. Harap siapa yang terbaca tu beringat-ingat. Cari yang betul-betul ada gambar, tempat atau kedai nya kita tau, macam kata rafie tu. T kasih bagi info.

  28. YA… byk yg cari mkn je,urut pun gosok-gosok sapu minyak dah, bila leka dia ambil kesempatan mencuri. Rasanya modus operandi diaorang memang iklan cari orang nk urut. Lepas tu rompak.

  29. Salam tumpang lalu, pengalaman membe encik rafie tu memang pernah dengar dan pernah pelanggan saya alami sendiri. Sebenarnya saya pun tukang urut, tp tak nak ambil kesempatan iklan kat blog ni pulak. Marah owner nanti… tapi teruja baca komen2 mcm nak berurut dengan owner blog pulak. Boleh curi skill sket2 :p… gurau jer.

    Sy nk share pengalaman urut mak nyah ngan lelaki lembut ni. Kalau ada yg terasa nanti maaf lah. Tapi ni betul saya alami. Mulanya saya malas nak urut orang macamni. Ialah macam2 dlm fikiran sy masa tu.

    Tapi bila difikir balik, dia orang pun manusia juga, sakit ke apa ke sama jer. Sy positifkan fikiran. Satu hari tu ada sorang lelaki call. Nk urut katanya. Suara dia manja semacam. Naik bulu roma saya. Geli pun ada. Dia tanya harga, lokasi dan jenis urut. Saya cakap la apa yg patut. Lepas tu dia tanya ada urut batin tak. Sy kata ada. Dia tanya lagi. Mcmmana urut batin tu. Sy cakap klu ada masaalah urut lah. Nk tau detail dtg sendiri boleh ckp byk2.

    Lepas tu dia pun dtg kerumah. Dari jauh dah dengar bunyi tapak kasut dia. Keletuk keletak… macam terompah kayu.

    Bila saya buka pintu, yg berdiri depan sy tu lelaki, tapi pakai ketat2 macam perempuan. Lepas tu ada sorang lelaki sebelah dia. Dia cakap tu sepupu dia temankan. Sy tak sedap hati. Tapi tak apa lah.

    Sesi urut bermula. Dah nak habis sy tanya lagi sekali. Nak urut batin ke?. Sebab sy komfius tgk keadaan fizikal dia. Tak kan pondan nk urut batin. Dia tak malu ke?. Anu dia ada ke atau macammana?. Kalau ikutkan hati sy geli geleman. Tapi bila dia kata nk urut anu tu sy ikut je lah.

    Tak sampai 10 saat baru nak urut tiba2 dia ter dot dot dot. ( Maaf terus terang ). Pada sy dia bermasaalah lemah syahwat sbb terlalu sensitif. Tp tiba2 dia tepuk tangan sy dengan gaya mengada2. Kenapa u keluarkan?. Katanya.

    Berdesing telinga dengar dia cakap macam tu. Dia yg bermasaalah, tiba2 dia kata sy sengaja keluarkan. Rasa nk pijak2 je muka dia masa tu. Nasib sy boleh sabar. Saya cakap baik2 yg dia ni sensitif sangat. Baru sentuh dah habis…boleh dibetulkan urat2 yg tak betul. Tapi dia cakap tak apa lah.

    Lepas dia balik dalam kurang 15 minit, dapat sms dari dia. Bunyinya macamni… ” I dah tau, btl lah kata orang u buat kje songsang ni semata2 nk duit, esok u tgk surat kabar Malay mail muka depan, keluar lah cerita urut songsang ni muka depan”.

    Sy punya tension dia sms mcm tu, lalu sy talipun dan memaki hamun dia sepuas2 hati. ” Kurang ajar punya pondan, kamu nk fitnah aku ye, dah lah pondan lembik, makhluk hina, tak sedar diri, aku tak ingin nk urut kau langsung, tp aku fikir kau sakit, aku urut lah. Rupa nya kau nk perangkap aku nk buat cerita karu yer… aku rasa kau ni kerurunan babi tonyok, kalau kau berani tunggu situ sampai aku datang, NK rasa penumbuk aku tunggu situ….”

    Memang hilang akal masa tu. Rupanya dia reporter dari malay mail. Dah tak ada cerita nk buat cerita. Tapi cerita karut, dia PERGUNAKAN SAYA UNTUK DIJADIKAN BAHAN CERITA DIA. Itu dah fitnah. Sebab tu sy marah betul. Lain lah kalau betul…

    Bila sy ckp macamtu, akhirnya dia minta maaf. Sebab dia minta maaf. sy cool balik. Ok lah.

    Esok pagi tu mmg keluar cerita tentang urut songsang kat malay mail. Sy tau lepas kwn call. Sy pun beli malay mail. Tengok2 kalau ada cerita sy. Nasib baik tak ada. Tapi orang lain ada lah. Tak tau org tu teraniaya atau btl2 mcm yg di beritakan dlm paper tu.

    Sebab tu sejak haritu sampai sekarang. Saya anti betul dengan mak nyah, lelaki lembut dan yang terang2 nampak gay yg mengada2 tu. Kalau ada yg talipun atau dtg nak urut sy suruh balik. Sy ckp sy tak urut orang macam kamu.

    Yg keduanya, sy juga anti reporter yg jenis lembut2 yg bersepah sekarang ni. Bukan nk kata semuanya jahat. Tak nafikan ada yg baik. Tapi sy FOBIAAAAAAAA!!!

    Maaf owner blog… lepas geram ni
    Jgn termasuk dlm kotak spam dah ler… penat sy taip ni. Salam.

    Akhir cerita maaf lagi sekali kalau yg tak berkenaan tu terasa.

    • Eh lucu campur geram pulak baca komen wira hitam, repoter ni kdg tu bkn nya btl, bru2 ni kn ada kluar berita 2 reporter kene tahan sbb buat berita palsu kat suratkabar metro klu tak silap, ada contact nbr tak sbb sy nk try urut nanti. Sy dah selalu urut dgn encik arie ni, sja nk try org lain. Mna tau lebih baik ka. Ada blog ka website ka, nk tgk info tpt ngan gambar… sbb terfikir komen rafie kat atas… jgn marah ya, melawak

      • Lawak lah pengalaman wirahitam. Kalau x silap malay mail tahun lepas tu. Dalam srt kbr metro pun ada. NST punya wartawan mmg ramai yg lembut gedik. Bkn nk mengata, tp meluat.
        Yg tukang urut panjang tangan tu buat saya suspen plak. Baru lepas pangil tukang urut kerumah, tgh sakit urat. Nasib xda papa berlaku

      • Mmg btl, ada reporter yg beretika, ada yg auta. Rasa nya sy kenal amir ni hehe. Tak salah mencuba, mana tau klu serasi.

    • Panjang nya, penat taip kan?, asal tak kelucahan melampau, tak masuk MASUK KOTAK SPAM. Sebenarnya tak semua nyah mcmtu, tp majoriti mmg mcmtu. Sy pernah kna tipu duit pasal jual beli hp dari kastam dgn org jenis mcmtu lah. Dia pandai berlakon baik. Tapi sebenar2nya setan. Dah repot polis tp ntah apa jd lepas tu tak tau lah.

      Tp sy tak anti dgn org macmtu. Semua sy lyn baik asalkan baik, sy cuma anti org yg bacul tak de telo, berani kutuk belakang2, klu tak puashati ckp lah berdepan2, senang nk settle , t kasih

  30. salam, pidot…bkn tahun lepas, tapi dah 3 ke 4 tahun lepas. lama dah. ada dua tiga pengalaman buruk dengan orang mcm tu sebenarnya, sbb tu sy anti btl.

    ttg tukang urut yg panjang tangan tu mmg ada, bkn sorang dua, hati-hati lah ya

    sori Arie… aku menyibuk lg, nasib tak kena spam

  31. Encik amir, sy tak iklan kt sini, sja2 komen, klu tak nanti komen sy trus ke kotak spam

    • Kalau nak iklan, iklan je lah, iklan text tak pe. Jangan flash. mcm tukang urut yg komen kat atas tu, dari kajang tu. Kalau ada blog apa sal tak masukkan url kat kotak komen, nanti org klik ikon katun tu terus kesana.

  32. Akm rie, ada org kaco ko lg ke?, mesti pondan lempuk tu yg x puashati ngan ko. Btl kata wirahitam tu, sbb tu aku pun anti org cmtu, bila dpn2 bacul plak, brani blakang2je, xsah lyn la

    • Salam, apa nk buat, dia tak de telo sebab tu berani belakang2 je. Biar kat dia. Nanti org lain buat dia pulak.

      Baru-baru ni ada orang hantar benda kt rumah. ( sihir ). Tp bulan lepas ada member baik Papa kucing 10 eko kt bawah tu dtg renjis-renjis air penawar kt keliling rumah. Jadi rumah ni klu ada benda-benda macamtu dia pulang balik kat yang empunya.

      Benda tu berapi terbang kat pokok-pokok. Lepas tu ada suara perempuan ketawa. Tak lama… dia balik kat tuan dia balik. Pas tu tak da lagi. Membe tu cakap kalau orang tu tak gila, kemungkinan lumpuh satu badan. Tu lah ceritanya. T kasih

  33. Uih dasyat, mcm2 org ada.
    salam rie, booking sok jgn lupa :p

  34. Abg ayie x reply ?, sibuk sgt urut ea, psl komen sy smlm xkuar??? xkn dikira spam gk, tu xda ayt lucah tau, taruk iklan banner sy je, xleh ea…huhu

    • Salam, saper lah ni yek,
      abg sibuk, bru dpt bca komen. Sebelum ni sempat approve je. Ni bru nk reply.

      Iklan banner mmg automatik masuk ke kotak spam. Iklan text tak apa. knpa tak masukan url.Kn senang. Takut org kenal ke?.

      Satu lagi, ayat-ayat lucah, terlalu kesat, memang dah disetkan untuk masuk ke kotak sampah. Mmg tak leh baca. Sapa2 yg nk komen tu , komen lah elok2. Klu tk penat je korang taip :D

  35. Wirahitam, ak tkg urut gak, sama lah pengalaman ngeri bila berdepan ngan silembut yg nk urut ngan ak.
    Yg selalu msg2 lucah, lepas tu kutuk aku bila xdpt ape die nk, yg lembut2 tu lah. Meluat ak sama org mcmtu.

    NYAH is…

    N ~Nonsense
    Y ~Yellow dirty brain
    A ~Always thinking he is beauty but the true is ugly including attitude
    H ~Hasad dengki n pandai buat2 criter bangang

    Sori tuan blog, ak pn nk lps geram

    • Byk gak tkg urut sini ye. Tak pe, lepas la geram tu.

      Sebenarnya macam-macam orang yang suka buat kacau ganggu ni, lelaki, perempuan, bini orang pun ada.

      Macam yang saya komen reply kat atas, sy cuma anti orang yang bacul, tak de telo. Mana yg baik tu sy layan lah baik-baik. T kasih.

  36. Eh mcm-mcm org nie, abg bln puasa urut x? ~Mal shah alam

  37. #salam… err sja nk kasi tau sy singah je ni
    letih baca komen atas, xda ka org pompuan kaco wira ngan notiboy
    ctr sket
    #knpa byk laki yg kaco2 tu, dh xde kje lain ke diaorg ni, xkesian kt mak dia ke
    #mmm ada gak pencuri menyamar jd tkg urut eh, bahaya tuh
    #Lagi satu, sy teringin nk urut tp takut sakit. Tp bdn dh mmg akit ni, xpenah p urt lg, abg Arie buleh email sy x nk cter masaalah sy, nk msg kt hp panjang sgt, teng Q

    • Salam juga, ok
      nk tlg jwb, Soalan 1, sy yakin ada, mcm reply kt atas, lelaki ,perempuan ,biniorang pun ada. Benda ni rasanya org lain pn ada pengalaman sama.

      Soalan 2, Memang ada. dia memang tukang urut, tapi dalam masa yang sama mencuri bila ada kesempatan. Hati-hati.

      soalan 3, ok, nanti abang email . t kasih

    • btl, mmg ada, biaq p kt dia lah

  38. Assalamualaikum, saja nak tanya, boleh iklan ktsini tak, minta izin dulu

  39. boleh kalau iklan text
    kalau ada url link je atau masuk kt kotak komen, t kasih

  40. Hye Arie, nice massage today, see u next time, salam ramadan

  41. Hi abg, slmt berpuasa xlama ag ni, puasa utrut x?

  42. semoga sukses bro
    nk tumpang iklankan kawan :D
    Kami menyediakan perkhidmatan mereka grafik dan mencetak t-shirt(t-shirt printing), Kad Bisnes, Banner, Brochure, Sticker, dan apa-apa yang berkaitan dengan printing. Disamping itu , kami juga menyediakan perkhidmatan membina Laman Web, blog, dan sebagainya. Anda pasti akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Our Official Website : http://www.fadzridesign.com

  43. lupa tya, puasa operasi tak?

  44. Puasa nk dekat, nak ucap slamat berpuasa jugak ni SALAM ROMADHAN

  45. Sy pn nk wish jgk ni
    Slmt berpuasa :D

  46. Salam Bro Arie & Sume.
    Selame ni,duk bace jer komen2 dalam ni,tp tergerak plak nk mencelah skit…berkenaan isu “Nyah,Lembut,Pondan,&seangkatan nye”Utk pengetahuan sume,ini pengakuan ikhlas,saya juge tergolong dalam kategori ini….Memule masuk Blog ni,nk cari Info pasal Urut2…tp lain lak yg dapat,pengalaman & statement ” WIRAHITAM & NOTIBOY ” yg membuatkan sy tulis komen ni…hmmmmm ( Sedih pun ade,macam satu penghinaan yg besar bile baca komen2 itu )
    Utk pengetahuan sume,saye mmg dr kecil berjiwa lembut dan ke arah pompuan…meningkat dewasa,makin menjadi2,memang boleh dicop sbg PONDAN mase tu(3 tahun lepas).Bukan salah Family sy,dowang dh bg terlalu banyak kasih sayang & nasihat,tp hati kering mase tu,tak henggat ape2 selain seronok…Tapi,dlm berkeadaan sebagai PONDAN mase tu,setau saye,tak pernah buat kerje2 terkutuk & Jahat2 ni….tapi tipu,kalu takde sekelumit kuman jahat yg kite buat kan!name manusia.Waktu 4/3 tahun lepas,mmg saya baru habis belajar SPM,so baru kenal hidup luar..salah arah tujuan,tu bertambah menjadi2 PONDAN nyer.
    tapi tu sume tinggal kenangan,Alhamdulillah,semenjak 2 menjak ni,penampilan sy dah lebih kepada kelakian….sifat lembut tu masih ade,susah nak hilang sepenuhnyer….Lagipun,saya ade wat Wedding Bisnez…..Lengkap dengan Pakej Perkahwinan.Kerja2 pompuan ni,mmg saye dah berazam dari sekolah lagi,utk jadikan sumber pendapatan…Mmg menjadi!
    Ape yg saye nk tekankan kat sini,bukan sume Golongan “KAMI” jahat seperti yg diwar2kan….kami gak makhluk Allah,bukan makhluk HINA yg harus di pandang serong…mmg tak dinafikan,ade segelintir golongan “KAMI” yg jahat…tp ni lah yg dikatekan,”KERANA NILA SETITIK,HABIS ROSAK SEBELANGGA”……
    Jauh sekali saye nk letakkan kebencian kepada individu2 yg membuat komen2 negatif ttg “KAMI”…sekadar ingin berkongsi pengalaman dgn sume.
    Dah terlalu banyak pengalaman yg saya lalui berkenanaan isu2 ini,setiap kali itu gak,hati kecik sy akan menangis,kenape terus-terusan nk beranggapan”KAMI” ni sume nye same…JAHAT,HINA,SONGSANG,mcm2 lagi lah!
    Ape yg saye buat dalam hidup skrg,tanggungjawab sebagai seorang ISLAM,sebagai anak,& sebagai Lelaki.
    Walaupun ciri2 lembut dalam diri saye masih tebal,tp saya masih Lelaki & berkeinginan utk mempunyai keluarge mcm kowang sume.
    Kalu dah sekeliling asyik HINA “KAMI” jer,macam ne “KAMI” nk ubah diri…faktor2 mcm ni,yg menyebabkan,ramai antarA “KAMI” terus dibuai kancah HINA.
    Tabik spring pade Bro Arie,coz die ade mentioned,yg die tak Anti “KAMI”….layan macam manusia biase….
    Lagi sekali,sy bukan nk besar2 kan isu ini,sekadar ingin luahkan isi hati yg selalu menangis disebabkan org sekeliling……utk bulan ni & bulan lepas je,dah 3/4 kali saya duk komen macam ni,bile mane,ade jer komen2 tegar berkenaan “KAMI” yg di terus di hina…
    Saye hanye mampu berkate2….kepade “KAMI” di luar sane,tolong jage maruah kite…..macam ne nk idup bahagia kalu sampai ke sudah macam ni????
    Pikir-pikir kan….

    Wassalam

  47. Bile dah bace pengalaman2 tukang2 urut….sume tukang urut ke tak terime client mcm “KAMI” ni?susah r mcm ni,motif masuk blog ni,nk bace testimoni sebelum g dapatkan khidmat tukang urut…….hmmmmm

  48. indah alam dengan rerama
    cantiknya rerama menambat si hawa
    bulan romadhan kini menjelma
    sambutlah ia dengan penuh taqwa
    SELAMAT MENYAMBUT ROMADHAN AL-MUBARAK

    Maaf memaafkan lagi baik
    jgn gaduh-gaduh
    ~peace~

  49. Salam… selamat menyambut bulan romadhan dan menjalani ibadah puasa. Mohon maaf jika ada salah dan dosa

    ikhlas dari Azri@azli

  50. Hai Arie, wish u Salam Romadhan Al Mubarak

  51. will c u next time ya:D

  52. Have a peaceful Romadhan

  53. Salam Arie, samat berpuasa penuh sepanjang bulan romadhan ni, ni dah rasa nak g urut lg la pulak, sedap ang urut , ringan badan

  54. Salam abg, slmt berpuasa juga, smlm cari2 psl urut byk jumpa blog abg, dah lama xdpt dtg sbb dah dok jauh. Tapi ada 2 atau 3 blog saya tnmpk ayat2 dia sama ngan blog abg. Tapi org lain pya laa haha… dia orang ciplak ayat2 kat blog abg sebijik2, tau ke tak? cuma alamat je lain, kat melaka ada satu, ke abg ada cawangan lain?

    wokeh,
    itu dulu berita dari saya, nanti jpa lagi salam

  55. Halo, susah mau ketempat kau sekarang, sudah jauh dari tempat aku ya haha.

    Buat out call lah agak senang sedikit and aku tak susah nak keluar kesana, body aku sakit-sakit sekarang lo

  56. Assalamualaikum, bang sihat ke?, comel 2 tu sihat? smt berpuasa, jgn kja kuat sgt, jga kesihatan sama. Sy dmm aritu, dmm urat. ingat nk g urut, tp x ckp masa, sbb ada kuliah lah. Dpt rehat 2 ari , nasib ktsini ada pakcik yg leh urt. Klu x trpksa jpa abg jgk, skrg dh oky sket. Tapi mengidam petai la plk. Pokok petai dah berbuah lom?, klu ada simpan ea…msg la, nanti sy nk borong hehe

  57. Askm bang, kenapa lepas urut hari tu rasa nak urut lagi, ketagih pulak, ni yang saya takut, bukan apa, takut budget lari, kasi diskaun boleh ke … regular ni :D

  58. salam…

    saya baru jatuh motor pagi tadi dan luka handdi plas jer arr
    tapi bahu dan lengan saya sebelah kiri ni rasa macam sakit sangat bila lengan tu sewaktu pergerakan sembahyang dan memakai baju contoh nyer….so cam ner tu…????
    harap dapat dibantu…

  59. skang bdn lemah2 .. rase mcm nak gi berurut dengan bro arie gak..berape caj nih ?

  60. salam wbt abg… pekaba…sehat ke…
    huhuhu

    saja je juin sembang kat blog ni…kebetulan terjumpa plak…

    anyway tahniah kepada abg…sebab sukses dalam bidang mengurut ni… all the bestlah!

    saya ameer, dari keramat… hehehe
    ingat ke?… maybe kawan abg nama amir ramai sgt kot…huhuhu.
    abg ada dtg masa wedding saya januari kelmarin…

    bagi saya, saya selesa berurut dgn abg arie ni…
    dia ikhlas…jujur…dan mengurut sepenuh niat untuk bagi pelanggan puas hati dan sihat.
    dan sampai sekarang saya menten aje berurut dgn dia. dari belum kahwin sampai dah kahwin…huhuhu
    dia urut memang best wooo… tangan dia kuat. huhuhu

    kepada mereka yg baru nak cuba, saya syorkan anda mencuba… memang cun!
    kepada mereka yg dah lama, menten ajelah…huhuhu

    anyway all the best abg…
    kalau niat baik, tuhan akan tolong punyalah…
    inshaAllah

    wassalamz…

  61. Salam abg Arie…..nk minte tolong skit….bleh email kan teknik2 urut sendiri utk lemah batin….saye ade masalah cepat klimaks..tak sampai 5 minit,dah selesai……huhuhuhu
    ade bace kat blog abg,teknik2 nye,kalu abg ade teknik2 lain yg lebih berkesan & sudi berkongsi dgn saye.
    Lum ready nk g berurut batin lagi…next time kut..nk cube buat sendri dulu.
    Tq Bro!!!

  62. salam juga
    email tunggu abg free dulu, skang tgh cbuk sket, klu malas nk urut guna produk minyak kelapa dara yg untuk cepat kalah tu, tgk kat blog http://urutsehat.blogspot.com murah je tapi sangat-sangat berkesan

  63. Salam dan selamat hari raya,
    Abg Nuar Ipoh mali ni, saja nak join sembang ala-ala forum urut ni, berapa hari cuti? dah start ke kerja?, saja ngada-ngada tanya, gatal tangan nak komen jugak, padahal boleh talipon kan haha

  64. t kasih abg lega kena urut yan a/u 3

  65. Assalamualaikum,
    tumpang lalu, kami ni kembar, rupa bentuk badan lebih kurang sama, dua-dua pandai urut. Selalu kami gilir-gilir urut sesama kami bila letih.

    Tapi sejak menjak ni kembar saya dah malas nak urut saya. Terpaksa saya cari tukang urut. Lepas urut dia kata badan dia segar. Padahal saya yang kena urut. Pelik lah… macamtu juga bila dia pergi urut. Saya rasa segar. Adakah ini normal? atau orang yang urut saya dan adik saya tu pakai jin? atau apa agaknya ya?

    Tak tau lah, tapi best juga. Jimat kos. But… skang saya rasa macam ada yang tak kena lak. Takut pun ada… nanti nak test dengan sedara arie lak. Saja nak tau adakah rasanya sama. Kalau ya kami rasa kami ni ada yang tak kena ni… risau juga.

    • Mualaikumsalam, ye ke?
      uh!… pelik juga tu. Ada connection. Memang pernah dengar kembar yang ini demam, yang itu pun demam. Tapi bab yang ini kali pertama dengar…entahla. Kalau tanya saya, jawapnya saya tak tahu. Tapi boleh kalau nak try… tapi kira luarbiasa tu:D

    • Btol ke?
      Pelik lg ajaib???

  66. a’kum..sya nk tanya ckit ble sya bengkok kn kaki kiri terasa sakit kt bontot dan brbunyi mcm tulang belaga.tq

  67. Abg
    kat penang ada tak yang boleh urut tolong bagi contact
    no.
    terima kasih

  68. Very helpful post. Very clear commentary and suggested phrasing are most impressive, as are his and your generosity in sharing this explanation and example. I would also encourage everyone to bookmark this page to your favourite service to help spread the word. Thanks.

  69. membaca seluruh blog, cukup bagus

  70. Assalamua’laikum,

    Brade Arie.. Saya Azmi.. Ingat x saya?? Saya setiap bulan dtg berurut dengan brader,.. saya tinggal kat area tmn dato senu tu..

    Alhamdulillah.. memang best urut dengan Brader Arie ni.. die iklhas dan akan memberikan yang terbaik kepada para pelangganya.. die akan cuba untuk memulihkan bahagian2 badan yang sakit.. memang segar la lepas berurut tu..

    so, yang kat luar tu, saya syorkan cubala berurut dengan Brader Arie ni…. Insya ALLAH anda tidak akan menyesal…

    Bro, saya akan tetap menten dtg setiap bulan.. Insya ALLAH..

  71. sy akn dtg lagi, have a nice day.

  72. thanks bro, sudah hilang sakit sye, sblm ni mmg sakit sgt2 dh pi spital doc kasi enjek tahan sakit, kjp je pas tu sakit balik. Nanti sye maintain lah ye. thanks lg

  73. lega dah sikit urut hari tu..keje malam badan sakit sakit..nanti leh gi urut lagi.thanks

  74. batang i bengkok ada cara untuk tegak

  75. Salam bro arie. Mcm best je komen d atas.. saya ada masaalah dgn tengkok saya, pinggang, tgn kanan dan kaki kiri.. Nak kena urut satu baan ke?? saya nak urut nanti saya helo bro arie..Ni saya cuma nak tanya dulu.. Tq..

  76. Thank you bro.. Urutkan pinggang aku yg sakit ni smlm (June 31 2010).. dah ok sikit. Sebab naik motor ulang alik klang – shah alam – klcc setiap hari. InsyaAllah akan datang lagi. Tempat menarik, aman dan fresh.. Cuma terasa macam gelap sikit

  77. Salam encik, tqvm, urutan yang sedap dan melegakan badan, selamat hari raya, maaf zahir batin.

  78. Salam, saya kebelakangan ini sering sakit pinggang. Awak boleh urutkan?Lokasi awak di mana? Ada no telefon tak? Izmil

  79. Salam
    Jika urut untuk memulihkan tenaga batin lelaki adakah encik Arie mengurut batang kaum adam?? atau lokasi tubuh badan lain.
    Mahukan kepastian

    TQ

  80. Salam,

    Saya pernah berurut dengan encik dari masa kat belakang tawakkal, lps tu kt setiawangsa . Lps tu encik pindah dan x dpt jumpa tempat dh. Maklumlah saya org luar KL, sesat jgk cari rumah encik, terima kasih nanti jumpa lagi

  81. salam arie

    saya umur pertghan 30an……dah kawin. tapi masalah cepat pancut. dah try fikir benda lain masa buat pun tak berjaya jugak.

    pancut cepat bkn sbb zakar geli….rasanya masalah lain.

    benda berlaku 2 tahun keblkgan ni…….sblm tu mmg takde hal.

    bila melancap pun pancut cepat berbanding dulu…hanya dgn imaginasi dan sedikit sentuhan boleh pancut dah…….dulu lama buat baru pancut.

    apakah masalahnya , adakah en arie dpt beri solusi melalui urutan ?

    terima kasih

  82. Salam arie
    terima kasih, urutan yang sangat melegakan, ringan badan. Sudah ok, tak sakit lagi. Jumpa lagi bulan depan. Wassalam

  83. Assalamualaikum,
    mmg best lah, sedap badan, ringan… tq jpa lagi lain kali. Insyaallah.

  84. Hi Arie,
    the 1 our massage one is good, thanks , will come again and try 1 n half our next time.

  85. asslmkm…abg nk tanya la hubby i nk urut untuk bagi zakarnya panjang…boleh ke ???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: